Data înscrierii: 30/09/2006 Mesaje: 609 Locație: irlanda
Trimis: Lun 17 08, 2009 6:14 pm Titlul subiectului:
D-nul PROFESOR SUCIU ,nu puteti sa-mi spuneti si mie ,pe ce loc sa clasat elevul-runerul-suspendatul Tudose ca nici pe harta nu l-am gasit _________________ prinde tot nu scapa nimic
Trimis: Lun 17 08, 2009 7:47 pm Titlul subiectului:
[quote="ticairlandezu"]D-nul PROFESOR SUCIU ,nu puteti sa-mi spuneti si mie ,pe ce loc sa clasat elevul-runerul-suspendatul Tudose ca nici pe harta nu l-am gasit [/quot
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat si in special lui Tica ,ca a avut incredere in mine si ma bucur ca nu l-am facut de rusine
Daca il cauti pe tudose incepe de la capatul celalant al clasamentului ca poate il gasesti printre alte nationalitati
Pardon a castigat la tombola
Trimis: Lun 17 08, 2009 7:57 pm Titlul subiectului:
Super organizare super mancare despre cei de la Energo si cei din echipa Sensas numai de bine , mai putin pentru Tibi ca mi-a creeat emotii in prima mansa
Pestele manca foarte dificil practic se juca cu momeala din carlig caracteristic unui peste satul. Fitofagi au cam incurcat socotelile la multi chiar si mie , am scos doi fito in jur de 6 kg prinsi de gura dar am avut si multe harponari care se terminau cu un forfac pierdut.
Trimis: Lun 17 08, 2009 8:48 pm Titlul subiectului:
Felicitari Lupei si Suciu,felicitari organizatorilor si concurentilor,promit sa vin si la anul daca pot,nu mi-a iesit cum am vrut dar asta e din cauza lipsei de concursuri si antrenamente,oricum cine a prins cap de stand a facut legea cu toate ca in prima zi pe sector la mine capul de stand nu a facut mai nimic,iar a doua zi pe acelasi loc a luat unul 52kg.In general un pescuit dificil parca pescuiam la scobar, trasaturi anemice si multe rateuri sa va povesteasca Micutu ce a patit el in mansa a doua.Apropo de bulgari,felicitari si lor,sa stiti ca au pescuit bine si foarte bine dotati si au facut concursul mai palpitant.Am fost la Trabuco in 2007 dar asta mi s-a parut mai frumos.
Data înscrierii: 28/03/2005 Mesaje: 1547 Locație: balta...garla...rau...dunare :)
Trimis: Lun 17 08, 2009 9:23 pm Titlul subiectului:
laci ce ai facut fratioare de ai luat lingura de lemn chiar i-ai suflat ciorba din fata lui Palcau? _________________ ucigasul pestilor... atentzie patroni ca vin sa va dau gaura in lac.
Trimis: Lun 17 08, 2009 9:43 pm Titlul subiectului:
De ce toata lumea ii felicita pe Nelutzu si pe Suciu...??? Io vreau sa-l felicit pe Rojidar Todorov
Acum lasand gluma la o parte vreau sa ingros si eu randurile celor care aduc multumiri si vreau sa generalizez ...ca sa nu ma lungesc prea mult: a fost un concurs reusit din toate punctele de vedere si va multumesc pt. asta(atat organizatorilor cat si concurentilor)... din pacate nu la fel de reusit a fost stilu' meu de pescuit in prima mansa am avut peste in stand ca ieseau 1432 de bule langa pluta....dar din pacate n-am avut trasaturi deloc, numai in ultima jumatate de ora am mai dres-o si am luat 5-6 crapi (dupa ce 2 h am stat cu ochii-n soare) la o pluta de 0,3 gr. A 2-a mansa am fost pe standu lu' nelutzu (deci nu standu a fost devina cum se plang alti competitori) in stanga mea fiind attila orosz...la fel am avut peste in stand de la inceput, si am inceput sa prindem si eu si attila pesti, singura diferentza(scuzati aberatia) era ca attila ii si scotea in timp ce eu am scapat 7 crapi unu dupa altu, si nu stiu de ce 2 mi-au rupt linia de 16 si ulterior 18, dar restu i-am scapat de langa juvelnic...fiind agatzati extrem de fin doar putin de buza superiora de o pielitza. Sa fie oare devina faptul ca "pestii se jucau cu momeala" vorba lu ' nelutzu...sau carligu meu nu era corespunzator cu felul cum trageau pestii??? Si ar mai fi o nedumerire si ii rog pe cei care cunosc bine balta sa-si zica parerea...De ce au fost unele standuri pe care nu s-a prins nici un crap??? Vezi Dalnoki, Glukas, Csaby Imre. La trabucco am avut acelasi stand cu Dalnoki si la fel n-am reusit sa prind nici un crap la rubi...ci doar la match, in timp ce vecinii mei tudose si brola prindeau bine.Atrunci am zis ca lipsa mea de experientza probabil e de vina (era al 2-lea concurs) dar acum cand nici Laci nu a reusit sa prinda macar un crap nu stiu ce sa mai cred
Multumiri si felicitari inca odata pt. acest concurs.
Trimis: Lun 17 08, 2009 9:53 pm Titlul subiectului:
Salutari!
Subscriu la toate laudele aduse organizatorilor..totul a fost super si organizare si mancare si atmosfera… pana si bulgarii au fost super… cat despre Suciu… care zicea ca vrea numai bulgari in sector..cred ca s-a mai razgandit … vazand cat de bine au pescuit “baietii” din Bulgaria… Am inteles totusi ca nu a venit fistecine..ci numai oameni din echipele de firma (Maver, Shimano, Daiwa)..si ca baietasul ala de pe locul 2 e campionul lor national… in sfarsit bravo tuturor si felicitari laureatilor si in special lui Suciu pe care nu-l uit ca m-a ajutat la taiatul kiturilor de la primul meu rube…
Cat despre impresiile mele… in general Lupei are mare dreptate..cred ca pestii erau satui… asta explica si faptul ca nu prea au avut apetit dar si faptul ca se cam jucau cu carligele..am avut un mare numar de pesti agatati pe dinafara in zona gurii…
Cele doua manse?…pentru mine au fost total diferite :
Am inceput mansa 1 super bine : in 30 de minute aveam 7 crapi…cred ca eram primul pe sector zic “ Dracee!! Sa vezi ca-i fac si pe Rancu si pe Lupei !”… dupa aia a inceput festivalul Glukas… am uitat sa va spun eram pe standul 40… nu’s ce a aruncat in apa ca nada ca s-a umplut apa de fitofagi…mii…n-am vazut niciodata asa ceva..fierbea apa de ei..sareau ca delfinii…nu mai puteai nici sa dai cu batul ca nu se ducea plumbul la fund… si Rujan gata, gata sa faca schi nautic cu busele de un metru, rube rupt si alte aventuri… dupa vreo juma de ora de disperare… ma duc pe match… canci! vorba romanului pana la vreo 40 de metri (cam cat pot sa arunc eu cu match-ul) aceeasi situatie: buse langa buse juca wagler-ul ca nebunul si alerga si la stanga si la dreapta de mi-era si frica sa intep sa nu cumva sa agat vreo torpila de 15 kile care sa ma lase orfan de Walter Tamas cu pana de paun… si cum nu pot sa dau la 60 de metri ca Adi m-am distrat restul mansei uitandu-ma la Rujan si admirandu-i stapanirea de sine ca mie imi venea sa rup betele si sa plec acasa… inutil sa va spun ca n-am mai prins absolut nimic si am facut un amarat de loc 10.
Mansa a doua a fost altfel: trag cap de sector pe A .. langa mine bulgarul care a iesit in final al doilea (Todorov)… cu Benzar, Suciu, Maty , Notario si Eugen in sector… Primii opt pesti numai torpile..i-am scapat pe toti…satisfactia mare a fost ca si bulgarul a facut la fel..a rupt cel putin de 10 ori in 20 de minute si nici un peste…nici la mine si nici la el!… am umblat imediat la scule si dupa aia m-am pus pe ei..peste dupa peste mi-a tras constant si n-am mai scapat niciunul pana la sfarsit..am prins vreo 27 de kile si am facut un 4 dupa bulgar (care a avut 33 de kile), Notario si Suciu. Am scapat un crap de vreo 5 kile din mincioc cu 2 minute inainte de finalul mansei (mi s-a rupt capul de mincioc de greutate, a sarit afara si mi-a rupt piciorul din saritura) dar vazand clasamentul final ma bucur ca l-am scapat..cum zice Tiganu' (marele absent al concursului): ”Barbosul un doarme!!”…
As vrea sa fac o observatie: m-am uitat cu atentie la bulgar si l-am urmarit cum pescuieste. Tragea de pesti cum n-am mai vazut pe altcineva, practic ii lua pe sus ca pe obleti.. ori scotea pestele in 30 de secunde ori rupea linia… rupea de 4-5 ori la fiecare peste prins…si cu tóate acestea a facut locul 1. Calculul e simplu : mie imi lua 6-7 minute ca sa scot un crap lucrandu-l cu grija (adica incet)..el lua doi in timpul asta si rupea de cel putin 5-6 ori..avea omul vreo 10 kituri echipate si vreo suta de linii gata de schimbat. Avand in vedere ca pestele tragea continuu (in 10 secunde aveai trasatura)practic nu pierdeai deloc timp cu asteptatul..era cum se zice proba de crap-viteza… Mie mi-a tras peste dupa peste si dupa ce mi-am ajustat sculele n-am mai scapat nimic (in afara de ultimul peste care a fost accident) si totusi bulgarul a prins mai mult peste ca mine… Sa-mi spuna si mie cei mai experimentati in concursuri : oare asta sa fie tactica de adoptat in concursurile cu peste mare in care trage imediat ce ai dat cu batul in apa?
In sfarsit, multumesc lui Tiganu’ care mi-a dat indicatii despre specificul baltii si vecinului meu de stand Catalin Shringer care m-a consiliat in ceea ce priveste nadirea in mansa a doua ( si care are tuica la fel de buna ca a lui Brola!)…
Pana la urma 27 nu-i chiar asa de rau daca luam in considerare valoarea celor care au participat!..eu sunt multumit! As fi vrut totusi sa castig la tombola ca anul trecu dar din pacate n-a fost cazul!!!
In rest toate bune..Bravo Nelutu! Bravo Adi! (nu-i fac publicitate lui Trabucco...hi..hi hi!) ..si inca odata multumiri organizatorilor..a fost un concurs super!!!
Trimis: Lun 17 08, 2009 10:28 pm Titlul subiectului:
Nutzu daca nu cer imposibilu' te-as ruga sa pui si clasamentu din mansa a 2-a pe sectoare ca sa vedem ce standuri au avut ce-i care in prima zi au avut un 1 sau 2 si a 2-a zi au facut 12 sau 13....(sau invers)...sa vedem daca putem deduce ceva, ca unele standuri au o problema...sau doar stilu' face diferentza.
Merci
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum